Ei yhteyttä palvelimeen
1343291

BlundLund .CO.,LTD

(Ruotsi, Syntymävuosi 2010)
Blundlund .co.,ltd, signed and dated 2018 on verso.
Blundlund .co.,ltd, signed and dated 2018 on verso.
Blundlund .co.,ltd, signed and dated 2018 on verso.

BlundLund .CO.,LTD, signed and dated 2018 on verso.

"Not Yet Tips & Dots". Duk 180 x 139.5 cm.

Jälleenmyyntikorvaus: Kyllä
Sijainti:

The works can be seen at Bukowskis, Berzelii Park 1, 15 - 18 September, Wednesday - Friday 11 am – 5 pm, Saturday 11 am – 3 pm.

*Collect your purchase
Bukowskis Västberga allé 3, from 24 September

Lisätietoja

BLUNDLUND.CO.,LTD grundades 2012 av Moa Bartling och Sebastian Bacigalupe, förr agerade de enskilt som konstnärer och designers men idag är det BLUNDLUND.CO.,LTD avsändaren. Studion står för ett gränslöst skapande där de producerar konst som trotsar rådande konventioner och transformerar föremål och motiv vi är vana vid till kulturella uttryck som triggar till tankar.

Auktionens verk är skapat i ett samarbete med Asus och Intel.
"Inspirerade av mod och ASUS historia har BLUNDLUND.CO.,LTD skapat en utställning som har i uppgift att få betraktaren att ifrågasätta. Utställningen innehåller utöver en exklusiv BLUNDLUND.CO.,LTD / Zenbook S stora canvasdukar målade med akryl, målade skulpturer - samt att Johan Antoni från JAM står för musiken. Johan har varit ett nav inom Stockholms elektroniska musikscen i två decennier och i kombination med de visuella intrycken kommer deltagare och musik skapa en unik symbiotisk konstupplevelse."

BLUNDLUND.CO.,LTD jobbar med en idé om att vi lever i en värld och tid där vi tar saker för givet. Problematisering huruvida nuet är det intressanta eller om det är mot framtiden vi ska sträva. Det handlar om att aldrig sluta utvecklas, om att alltid bli bättre och att aldrig ge upp, vilket går i linje med ASUS ledord 'In Search of Incredible' som innebär att vara passionerad om teknologi och driven av innovation.

"Punken är en av våra viktigaste inspirationskällor, både kreativt och i hur vi lever. Det finns en överenskommelse om att vi skapar en värld som inspireras av ASUS, men där vi agerar oberoende för att nå ett intressant resultat. Att allt kan göras själv och att inga förkunskaper behövs. Det skapar en hängivenhet och ärlighet som sällan syns i bolagssammanhang."

Tietoa ostamisesta
Ota yhteyttä
Louise Wrede
Tukholma
Louise Wrede
Specialist Contemporary Art
+46 (0)739 40 08 19

Asiakaspalvelu
Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen kuljetukseen, maksuun tai muihin asioihin.

Ruotsi
Puhelin maanantai - perjantai klo 9 - 17
+46 8-614 08 00

Suomi
Puhelin maanantai - perjantai klo 9 - 13
+358-9-668 91 10

Asiakaspalvelu
Huutokauppa päättyi
Onko sinulla vastaava esine jonka haluat arvioituttaa? Pohjoismaiden korkeimmat loppuhinnat meidän kauttamme myytäessä. Ota meihin yhteyttä.
Lähtöhinta
40 000 SEK
Huutokauppa on päättynyt.